Mahmutagić: Velike promjene Monotik Digital se dijeli na Monotik Games 100 novih aplikacija i igrica do kraja 2024

Kompanija Monotik Digital priprema ambiciozan plan za naredne godine, najavljujući lansiranje čak 100 novih aplikacija i igrica do kraja 2024. godine. Osim što će se fokusirati na razvoj i izdavanje igara pod brendom “Monotik Games,” Monotik Digital ulazi i na polje vještačke inteligencije i multimedije.

Ova ekspanzija uključuje razvoj naprednih tehnologija vještačke inteligencije za unapređenje korisničkog iskustva u aplikacijama i igricama, kao i razvoj inovativnih multimedijskih sadržaja. Monotik Digital namjerava postati lider u oblasti zabave, tehnologije i umjetne inteligencije, obećavajući uzbudljivu budućnost za korisnike širom svijeta.

Kompanija Monotik Digital trenutno se nalazi u procesu registracije svoje nove divizije “Monotik Games,” koja će se fokusirati na razvoj i izdavanje igara. Istovremeno, otvorena je potraga za novim saradnicima i investitorima kako bi se podržao ambiciozan plan kompanije.

Monotik Digital aktivno traži talentirane pojedince i strateške partnere koji će doprinijeti rastu kompanije i pomoći u ostvarivanju njenih ciljeva u oblasti igara, vještačke inteligencije i multimedije. Ova inicijativa ima za cilj stvaranje jakog tima i privlačenje investicija kako bi se ostvarili planovi za 2024. godinu i izgradila uspješna budućnost Monotik Digitala.

Uskoro opširnije…